/FORSIDEN /SPØRSMÅL /OPPDATERINGER /BOKLISTE

Ting som irriterer meg

Publisert:
06.02.2012
16:43

 

 • Is på bakken - det er glatt 

 

 • Snø - det er kaldt 

 

 • Is på bakken med snø oppå - det er kaldt og umulig å se hvor det er glatt 

 

 • Tørr hud - fordi det er kaldt 

 

 • Henge opp klær til tørk 

 

 • Brette klærne når de har tørket - særlig hvis min romkamerat også skal tørke klær, og har slengt alle mine i en haug på benken, når jeg hadde hengt dem opp slik at det skulle gå fort å legge sammen 

 

 • Kaste papir og papp 

 

 • Tanken på at jeg snart må gå med papir og papp, ettersom haugen bare vokser og vokser 

 

 • At jeg sa ja til nytt abbonoment på adressa, ettersom dette er den største kilden til papirsøppelhelvete 

 

 • Melissa Horn - som klarer å snike seg inn i alle spillelistene vi har på jobb 

 

 • Dumme spørsmål på jobb 

 

 • Det faktum at jeg nå har innsett at jeg er et svært positivt menneske, og at jeg antageligvis blir nødt til å skrive et innlegg med ting som gjør meg glad. (Særlig med tanke på at det kommer til å bli minst dobbelt så langt)

 

 

4 kommentarer

Stine

06.02.2012 kl.19:55
Det morer meg at flere punkt handler om det samme, synes det understreker det faktum at du har blitt positiv : ))))))) (forslag til irriterende ting: sjokoladeskje som ikke smaker noe)

Lise

12.02.2012 kl.21:09
klikk deg inn hos meg og få en motliste! ;P

Ida

18.02.2012 kl.05:33
åh, jeg savner deg! og jeg savner din irritasjon over dumme folk. og det at vi kan diskutere det. de fire første punktene vil jo gå over til våren/sommeren. og husk at papiradressa er eneste (tror jeg) kilde til ukekrysset, som jeg også savner!

jeg er spent og gleder meg til oppfølgeren på siste punkt!

har forresten laget meg en bitteliten spiralnotatbok av restene av de vi lager på jobb. (her er papirstørrelsene ikke A4, A5 osv. Neida, det er carta (som er bittelitt breiere og kortere enn A4) også har du officio (som er lengre enn carta og a4, men like bredt som carta). Vi hadde bare omslagsark i officio. så da ble det en liten rest, både av omslagsark og spiral.) Så nå har jeg en liten notatbok med just little things. dog at det ikke bare er ting vi skal sette pris på. men små tanker, forskjeller, rare ting, fine ting pluss tegninger :)

Anne-Lill

19.03.2012 kl.12:30
Kom plutselig på at det er lenge siden sist jeg har vært her og lest! :o

Men det spørsmålet om hvetemel i kaffe latte er ikke så dumt som det høres ut som. Da er det verre med damen som ikke vet at det er nøtter i kransekake. Spesielt om damen reagerer på nøtter også, i tillegg til gluten. Om hun bare ikke liker det, derimot, blir det litt annerledes, men fortsatt dumt.

Det har seg nemlig slik at enten hvetemelet i seg selv, glutenet i hvetemelet, eller søtningsprodukter laget av hvete blir brukt til så mangt. Jeg gjorde en tabbe selv for et halvår siden; Friele har en kaffesort med sjokoladesmak. Etter noen uker med muskelverk i kroppen leste jeg tilfeldigvis på innholdslista da jeg skulle trakte en kopp med nettopp denne veldig gode kaffen. Og joda, der stod det "5% aroma(melk, gluten, selleri)". Melken kan jeg forstå, men gluten som aroma i filtermalt kaffe?! Jeg skjønte jo fort hvorfor jeg hadde hatt muskelverk de siste ukene ...

Og så er det ofte slik at kunden vet aldri om damen/mannen bak kassa har peiling på matallergier. Så det kan ofte være lettere å spørre om hvetemel, for alle vet hva hvetemel er.

Skriv en ny kommentar

hits