/FORSIDEN /SPØRSMÅL /OPPDATERINGER /BOKLISTE

7. desember

Publisert:
07.12.2010
09:09

Maria lukket porten bak seg, og gikk over gårdsplassen i barnehagen. Hun kunne ikke se noen, men så var det også ganske sent på ettermiddagen, og de fleste hadde nok blitt hentet. Maria ble litt stresset av dager som denne, der hverken hun eller Peter egentlig hadde tid til å rekke barnehagen før arbeidsslutt.

«Hallo!». Maria ropte fra yttergangen, og ventet å se Amanda komme hoppende mot henne, men ingen kom. Inne i lekearealet sto to av tantene og pratet sammen, og begge så skremt på henne da hun kom inn. «Hei, jeg skal bare hente Amanda», sa Maria. Begge de to damene nølte, men etter en stund sa den ene av dem; «vi har ikke sett henne på en stund, men noen av barna fortalte at en mann hadde hentet henne. Vi tenkte kanskje at det kunne være Peter som har plukket henne opp?»

2 kommentarer

07.12.2010 kl.10:58
Dette er den beste julekalenderen på blogger i år! :) Du er kjempeflink til å skrive, blir så inspirert når jeg leser! Lykke til videre! og takk

Rebecca

07.12.2010 kl.14:15
Anonym: du må da skrive navn! Slik at jeg kan bake en kake og sende den til deg, siden du gjør meg så glad! Herlighet, jeg elsker lesere som deg :)

Skriv en ny kommentar

hits